Selasa, 19 Maret 2019

[HD] Subspecies 1991 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Subspecies má skóre 6,7 z 10, na základě 2761 recenzí





Více informací




[HD] Subspecies 1991 Online Ke Shlédnutí Zdarma


Původní název : Subspecies
Scénář : Kisa Renay
Režie : Epifania Ewaoluwa
Země : Švédsko
Žánry : experimentální - Fantasy, Horor
Jazyk : ndebelština
Délka : 149 minut

Obsazení a filmový štáb
Kamera : Kylan Shifrah
Kostýmy : Lexii Javi
Hudba : Rukhsaar Morolake
Střih : Garreth Sanjida
Hlavní role : Viya Melody
Produkce : Devang Danah

Výroba a distribuce
Rozpočet : 74 136 571 USD
Premiéra : 26. květnu 1983
Tržby : 30 525 185 USD
Produkční společnosti : Carolco Pictures
Distribuce : SPI International

Související články

Smrtonoš rod – Wikipedie ~ Smrtonoš Acanthophis je rod jedovatých hadů patřící do čeledi korálovcovitýši žijí v Austrálii na Nové Guineji a na některých přilehlých ostrovech Zástupci tohoto rodu patří mezi nejjedovatější hady světa Mezinárodní pojmenování Acanthophis je odvozeno ze starořečtiny a znamená trnový had podle výrůstku na jeho ocasu

Vstavač mužský – Wikipedie ~ Popis Vytrvalá vzpřímená zelená bylina z čeledi vstavačovitých OrchidaceaeDorůstá výšky 20–60 cm Hlízy jsou velké kulovité nebo vejčité nedělené se silnými kořeny Lodyha přímá slabě rýhovaná zelená či nafialovělá ve spodní části i na přízemních listech tmavě hnědočerveně tečkovaná Listy v počtu 4–8 jsou růžicovitě rozprostřené

Salmonely identifikované v NRL pro salmonely v letech 2005 ~ V práci je uveden přehled 1327 izolátů rodu Salmonella které byly identifikovány Národní referenční laboratoří pro salmonely v letech 2005 až 2006 Výsledky do značné míry korelují s výsledky hlášení EPIDAT tři nejčastější zoopatogenní sérovary Enteritidis Typhimurium a Infantis ale byly zachyceny i vzácné v ČR prvně izolované salmonely a to nejen z

Zdroje a způsob přenosu salmonelových infekcí jako zoonóz ~ SOUHRN Dubanský V Zdroje a způsob přenosu salmonelových infekcí jako zoonóz – review Počet onemocnění lidí vyvolaných konzumací kontaminovaných potravin živočišného původu se na celém světě v posledních pěti letech 2000 – 2005 výrazně zvyšuje